Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het met Tineke Schouten en man na vreselijk nieuws

Zo gaat het met Tineke Schouten en man na vreselijk nieuws

Nieuws

12 jan 2022, 17:38

Het gaat goed met Hans, de man van Tineke Schouten. Dit vertelt de cabaretier aan Party.

Vorige week werd bekend dat zijn been moest worden geamputeerd. Dit zat er al lang aan te komen, vertelt Tineke aan het weekblad. "Mijn man wist allang dat dat been er een keer af moest. Hij is nu van de pijn verlost en komt morgen al thuis."

"Hij kan goed bewegen. Mede doordat hij verleden jaar een bekkenbreuk had, kan hij goed met een looprek omgaan. Hij kan hier straks het hele huis door, met krukken of een looprek", aldus de cabaretier. "Mijn man is elf jaar ouder dan ik. Je weet dat als je ouder wordt, er op een gegeven moment gebreken komen."

Acceptatie

"Hij kan er zelf goed mee leven en heeft het volledig geaccepteerd", zegt Tineke. "We wisten het al, het zat er aan te komen. Hans kreeg steeds zwaardere pijnstillers, zo pijnlijk was zijn voet, dus het moest toch gebeuren. Dat zou ergens in februari of maart gebeuren, maar de arts had nu tijd. Fantastisch team trouwens, onder leiding van vaatchirurg dokter Petri."

Het gaat erg voorspoedig met Hans. "Het geneest heel goed en hij is van zijn pijn af. Ze noemen hem in het ziekenhuis allemaal een bikkel en ze vinden hem sterk. Bovendien: Hans is heel slank, hij heeft geen grammetje vet en kan zichzelf daardoor goed overeind helpen. En in een broek zie je het haast niet eens dat hij een been mist."

"De eerste grappen over zijn afgezette been zijn zelfs al gemaakt. We zijn niet zo dramatisch ingesteld, het is wat het is. Het is allemaal goed nu en hij kan er nog heel oud mee worden", aldus Tineke.

In de video bovenaan de pagina vertellen Tineke en Hans aan Shownieuws ook over de heftige ingreep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.