Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het met Viktor Brand na afscheuren achillespees

Nieuws

3 juli 2023, 22:38

Viktor Brand kan zo'n vier weken na het afscheuren van zijn achillespees weer een beetje lopen. Op Instagram deelt de Mr. Frank Visser doet uitspraak-presentator (zie video) maandag zijn nieuwe, oranje loopgips.

"One small step for man, one giant step for me! This boot is made for walking!", schrijft Viktor bij enkele foto's waarop hij lachend poseert met zijn loopgips en krukken. In zijn bericht bedankt hij de medewerkers van de gipskamer in het ziekenhuis Tergooi MC.

Viktor scheurde een maand geleden tijdens een potje tennis zijn achillespees. Sindsdien houdt de presentator van onder meer Mr. Frank Visser doet uitspraak zijn volgers op de hoogte van de ontwikkelingen rond zijn voet. Zo kreeg hij twee weken geleden nog nieuw gips in de kleur groen. Het herstel na een afscheurde achillespees vergt doorgaans zo'n twaalf tot zestien weken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.