Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met de gezondheid van BZV-Anke

Nieuws

29 nov 2023, 16:17

De kijkercijferhit Boer zoekt Vrouw zit er helaas alweer op (zie video). Afgelopen week werd de laatste aflevering uitgezonden op televisie, waarin duidelijk werd welke koppels nog steeds samen zijn en welke niet. Hierdoor kregen kijkers ook een update over de romantische ontwikkelingen tussen boer Piet en Anke...

In de ontknoping werd helder dat Piet en Anke hun zoektocht om een onaangename reden niet konden voortzetten. Bij Anke werd namelijk borstkanker vastgesteld. De behandeling daarvan viel niet te compenseren met het opbouwen van een prille lange afstand-relatie. Desondanks bleven ze wel in contact, wat uiteindelijk uitgroeide tot een sterke vriendschap.

Gezondheidsupdate

Op de website van Boer Zoekt Vrouw geeft Piet woensdagmiddag een update over de gezondheid van Anke. Hij vertelt: "Het gaat gelukkig steeds beter met haar en het gaat echt de goede kant op. We spreken elkaar heel veel. Sowieso belden we altijd de dag na de uitzending met elkaar. En we blijven elkaar ook nog gewoon zien."

Liefdesupdate

Daarnaast geeft Piet ook aan dat hij momenteel nog niet klaar is voor een nieuwe relatie. "Het is nog zo vers en ik wil eerst het hele avontuur even goed laten bezinken. En ik wil het nu ook niet negatief zien, dat ik geen relatie heb. Ik ben juist heel dankbaar dat ik er zo'n bijzondere vriendschap aan heb overgehouden", aldus Piet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.