Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met K3-Julia na pijnlijke val

Nieuws

23 mei 2023, 20:59

Eerder deze week ging er een video rond waarin te zien was dat K3'tje Julia Boschman viel tijdens een optreden. De zangeres laat dinsdag in de De Barry Paf Show op 100% NL weten hoe het nu met haar gaat.

"Ik ben oke", aldus Julia in de uitzending. "Ik ging head first richting de grond. Toen is één van de dansers, superdapper ook, onder mij gedoken om mij op te vangen. Toen heb ik in mijn val aan zijn hoofd getrokken. Ik heb hem een whiplash getrokken. Vervolgens ben ik met mijn voet in zijn gezicht gekomen."

De zangeres laat vervolgens weten hoe het met de danser gaat. "Inmiddels is hij ook oké. Als het goed is, kan hij volgend weekend gewoon weer mee op tour. Dus het komt allemaal goed." Julia zei tijdens het optreden tegen het publiek dat alles goed gaat. "Maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik op dat moment niet zeker wist of ik oké was. Ik stond gewoon op en dacht: we moeten door." 

Beelden van de pijnlijke val zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.