Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met Lisa en Riski uit Kopen Zonder Kijken

Nieuws

18 apr 2023, 18:12

Maandagavond was het tijd voor de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken. In de eerste aflevering maakten we kennis met Lisa en Riski. Het jonge stel maakte de tongen al los op Twitter, maar wonen ze nog eigenlijk wel in het Kopen Zonder Kijken-huis?

In de terugblikvideo van RTL Kopen Zonder Kijken onthult het stel het volgende:

Spannend

"Het was super spannend om mee te doen", vertelt Lisa. "Dit voelde als dé kans om nog aan een huis te kunnen komen" De twee hebben daarom ook zeker geen spijt aan hun deelname. Ze zijn enorm blij met hun plekje en wonen er nog steeds.

Wennen

Wel geven ze toe dat het huis eerst een beetje wennen was. "Ik weet nog dat ik wakker werd om 04.00 uur 's nachts en toen ben ik uit bed gegaan. Ik heb toen beneden op de bank gezeten om even goed rond te kijken", deelt Lisa over haar eerste dag in hun nieuwe plekje. "Het huis is heel groot en ik moet Lisa vaak zoeken", vult Riski lachend aan. "We waren elkaar de eerste paar weken gewoon kwijt." 

Benieuwd geworden naar Lisa en Riski? Bekijk de beelden uit de aflevering bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.