Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met Louis van Gaal

Nieuws

19 sep 2022, 14:03

Begin april vertelde Louis van Gaal aan tafel bij Humberto dat hij lijdt aan prostaatkanker. In de aflevering van zondag was de bondscoach weer te gast en gaf hij een update over zijn gezondheid.

Toen Louis in april aanschoof bij Humberto Tan, was dat om zijn bioscoopfilm te promoten. Op dat moment vertelde hij voor het eerst over zijn ziekte. In de aflevering van zondag blikten Humberto en Louis daar samen op terug. "Ik heb het toen bekend gemaakt omdat ik dat advies kreeg van een presentator. En dat was jij. Jij zei: 'Je kan het beter aan mij vertellen dan dat het in een film bekend wordt, want dan hebben ze het alleen maar daarover.' Dat vond ik een goed argument. Ik schaam me ook niet voor mijn ziekte, daarom heb ik het toen bekend gemaakt."

Update

Het gaat gelukkig goed met de bondscoach. "Het is eigenlijk een ziekte waar je niet ziek van bent of je ziek voelt. Het is een ziekte die je moet managen. Dat is het enige probleem. Ik heb genoeg energie om dat te managen." Louis ervaart geen hinder van de ziekte tijdens het werken met de spelers van Oranje. "Ik krijg energie van die jongens en dan denk ik er eigenlijk niet over na."

Toen Louis onthulde dat hij prostaatkanker had werd hij overweldigd door de vele steunbetuigingen die hij kreeg. Kijk onderstaande video voor de beelden.

Louis van Gaal op rode loper bioscoopfilm
7:52
Louis van Gaal op rode loper bioscoopfilm

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.