Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met Nadège

Zo gaat het nu met Nadège

Nieuws

13 okt 2020, 10:13

De voormalig huishoudster van de Meilandjes, Nadège Coffinet, heeft weer werk. Ze heeft maar liefst vier baantjes.

Aan De Telegraaf vertelt ze dat ze naast schoonmaakster overdag ook in een bedrijfskantine werkt en in de avonduren bakt ze pizza's! "Ik heb nu zelfs vier verschillende banen, allemaal voor een paar uur per dag. Ik ga van de ene naar de andere. De laatste die erbij kwam, is bij een pizzabakker. Geen restaurant, maar een kiosk. Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s. Ik ben zelf dol op Italiaans eten, dus ik weet precies hoe ik ze moet maken."

Na haar ontslag op het kasteel is ze naar eigen zeggen door een diep dal gegaan: "Het ging even niet lekker met mij. Ik was onder behandeling van een arts, die me zelfs antidepressiva voorschreef. We zijn nu vijf maanden verder en ik kan zeggen dat alles weer oké is. Het was moeilijk wat te vinden, omdat de crisis in Limoges hard is aangekomen. Veel bedrijven gaan slecht en nemen geen nieuw personeel aan. Maar ik ben niet kieskeurig en hou van aanpakken, ik vind bijna alles leuk om te doen."

Toch hoopt Nadège dat ze snel voor één baas kan werken: "En hopelijk komt er snel een baan, waar ik acht uur op een dag kan werken. Maak het al die verschillende bazen maar eens naar de zin. Ja, zéker ben ik wat gewend, maar ideaal is dit niet."

Coronacrisis

De samenwerking tussen Nadège en de Meilandes werd stopgezet, omdat er door de coronacrisis geen werk meer voor haar was. Ook is het gezin terug naar Nederland verhuisd . "Op een gegeven moment zeiden we: 'er is nu geen werk meer, dus we hebben alleen ander werk'", vertelde zijn vrouw Erica eerder. Ander werk wilde ze volgens de familie niet doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.