Terug

Volg Shownieuws

Zó gaat het nu met Thomas Berge na heftige breuk

Nieuws

9 juli 2024, 11:17

Songwriter Billy Dans is goed bevriend met Thomas Berge. Voor de camera van Shownieuws vertelt hij hoe het nu met Thomas gaat na zijn heftige scheiding van Elianne Zweipfenning.

"Met Thomas gaat het hartstikke goed... Hij is echt al heel lang een goed maatje van me. Hij heeft natuurlijk laatst wat dingetjes gehad met zijn relatie. Zo maakt iedereen in het leven wel iets mee..." Zijn hele reactie is in de video te zien.

In maart werd bekend dat Elianne en Thomas uit elkaar zijn. Al snel werd duidelijk dat dit niet in goede harmonie was gegaan. De zanger zei zelf over de breuk: "De berichten zijn waar. Het klopt dat ik een punt achter onze relatie heb gezet", schreef hij op Instagram. "Na diverse pogingen en relatietherapie is het niet gelukt om de relatie voort te zetten."

Hij zei ook "dankbaar" te zijn voor de mooie herinneringen die hij met Elianne heeft gemaakt en dat er "absoluut geen andere vrouw in het spel" is. Op Instagram liet zijn ex doorschemeren dat Thomas was vreemdgegaan, maar die berichten verwijderde ze vrij snel daarop weer. De twee waren drie jaar samen en hebben twee kinderen.

Breuk Thomas Berge en Elianne bevestigd
4:54
Breuk Thomas Berge en Elianne bevestigd

In mei meldden diverse juicekanalen dat Thomas zijn ex zou hebben mishandeld. "Ik ben diep geschokt en bedroefd door de onterechte aantijging van mishandeling op enkele juicekanalen. Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt", zei hij bij Shownieuws. Elianne reageerde vervolgens: "Ik herken mij niet in de reactie van Thomas". En: "Ik wil mij in de media verder niet uitlaten over deze pijnlijke situatie en wat er precies is voorgevallen. Ik beraad mij voorlopig op wat ik hier verder mee moet doen, de waarheid zal op enig moment wel duidelijk worden. Onze kinderen en ik hebben nu vooral behoefte aan rust."

Politie

De politie bevestigde aan Shownieuws dat er op een melding was gereageerd van een incident dat had plaatsgevonden in de relationele sfeer:

'Het is uit de hand gelopen tussen Thomas Berge en Elianne'
3:34
'Het is uit de hand gelopen tussen Thomas Berge en Elianne'

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.