Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het tussen Jill en Thomas na Big Brother

Zo gaat het tussen Jill en Thomas na Big Brother

Nieuws

11 apr 2021, 19:39

Jill en Thomas gaven op de valreep van Big Brother toe aan de liefde. Hoe is het enkele dagen na de finale met ze?

Vlak voor het einde van het programma gaven de twee elkaar een dikke kus. Thomas vertelt aan Privé dat het onverwacht was, maar dat het smaakt naar meer. "Eigenlijk is het gek. In het huis was dat gevoel er niet, toen we nog samen waren. Dat heeft vast en zeker ook te maken met alle camera’s die op je gericht zijn."

"We gaan zo snel mogelijk afspreken", vervolgt Thomas. "Dit weekend zien we elkaar al. Dan gaan we nog meer praten en kijken wat onze gevoelens met ons doen. Dat is misschien ook wel leuker dan dat er wat in het huis was gebeurd. We kunnen elkaar in alle rust gaan ontdekken. Daar houd ik mij aan vast."

Jill

Jill vertelt aan Het Laatste Nieuws dat zij ook graag wil kijken naar een toekomst met Thomas. "Werkelijk iedereen vraagt me hoe het nu verder gaat lopen tussen ons. Geloof me: ik wil het zelf ook weten", lacht ze.

"We hebben gelukkig de tijd om dat verder te ontwikkelen, om te kijken of het gaat om vriendschap of meer", vervolgt Jill, die Thomas door het reisverbod voorlopig niet in levende lijve kan zien. "Maar gelukkig kunnen we wel contact houden via WhatsApp en kunnen we FaceTime gebruiken. En zo gauw het mag, spreken we uiteraard met z’n allen af. Ik zou ook de andere bewoners graag snel weer zien. Ik kijk ontzettend uit naar een gezellig feestje met z’n allen. Uiteraard trakteer ik. Al zal iedereen dan toch minstens een keertje de polonaise moeten dansen."

Winnaar

Jill is donderdag door het Nederlandse en Vlaamse publiek verkozen tot winnaar van Big Brother. De Nederlandse nam het op tegen Liese en Nick in de finale van het RTL-programma.

De kandidate streed in de laatste minuten tegen Nick, want Liese viel al eerder af. Jill ging met de geldprijs van ruim 70.000 euro naar huis.

In de finale kwamen alle oud-bewoners van het Big Brother-huis voorbij, behalve Theo, beter bekend als Terror Theo. Van de laatst overgebleven bewoners zat Liese het langst in het huis. Zij is als enige van de oorspronkelijke acht, die op 31 december hun intrek in het Big Brother-huis namen, overgebleven. De andere drie kwamen in januari in het huis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.