Terug

Volg Shownieuws

Zo goed kan Wesley Sneijder zingen

Nieuws

11 mei 2021, 17:16

Wesley Sneijder blijkt niet alleen over voetbaltalent te beschikken. In het nieuwe programma Villa Oranje laat hij zien ook een prima partijtje te kunnen zingen...

In de talkshow van Humberto Tan laten ze al een stukje zien van Wes' zangkunsten. Hij zingt het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven van wijlen André Hazes. En dat zeker niet onverdienstelijk, zoals je hieronder kan horen.

Wesley Sneijder reageert bescheiden als de beelden worden ingestart in de talkshow. "Het kwam vanuit mijn tenen", zegt hij. Operazangeres Francis van Broekhuizen is echter onder de indruk. "Niet slecht hoor. Hé maar Wesley, je eerste tonen waren niet slecht hoor. En ik ben operazangeres."

Het liedje dat Wesley zingt heeft een speciale plek in het hart van de voormalig voetballer. "Dit nummer draaiden we in de kleedkamer in 2010. Dit nummer gaf ons kracht. Energie. Dan is het toch mooi dat je elf jaar later met de andere André Hazes dat nummer zelf mag zingen."

Het is niet de eerste keer dat Wesley laat horen wat hij nog meer in huis heeft. Eerder zong hij met Frank van Etten al zijn lijflied Huisje op Wielen. Het is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.