Terug

Volg Shownieuws

Zo liefdevol is Djarno Hofland over zijn dochtertje

Nieuws

27 mei 2020, 14:41

Djarno Hofland, neef en de beste vriend van André Hazes, zet zijn dochtertje Jace eens flink in het zonnetje. Hij post een emotioneel bericht over zijn meisje en dat maakt heel veel indruk!

"Elke dag wil ik een papa zijn die er voor jou is en dat doe ik met heel mijn hart en al mijn tijd die ik over heb. Ik ben zo trots op jou, hoe jij als klein meisje met gescheiden ouders bent omgegaan en hoe jij je 2 nieuwe bonusouders in jouw kleine hartje hebt gesloten. Weetje hoe papa zich voelt (RIJK)? ik hou zoooooooo veel van jou en ik hoop dat papa alles kan en mag meemaken in jouw leven, ik sta altijd naast jou!? PS: jij mag alleen met mij trouwen!"

Zijn post zorgt voor veel reacties, ook bij zijn bekende vrienden. Zo reageert Rodney Sneijder: "Heerlijk kind ❤️" en ook Jada Borsato reageert met hartjes.

Eerder deze maand zette hij een tatoeage van Jace om zijn bijzondere band met haar op zijn lichaam laten vereeuwigen (zie video bovenaan). En in november brachten ze samen een kledinglijn uit waar ze samen een bijzondere fotoshoot voor hebben gedaan en die beelden zie je hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.