Terug

Volg Shownieuws

Zo maakte John van den Heuvel indruk op zijn vrouw: 'Ordinair verhaal'

Nieuws

22 juni 2022, 19:20

Al bijna 40 jaar is John van den Heuvel gelukkig met zijn vrouw Mariette. Hun ontmoeting herinnert de misdaadverslaggever ook nog als de dag van gisteren. Maar het is wel 'een ordinair verhaal', onthult hij in de podcast Eetgeheimen van Miljuschka Witzenhausen.

In de zomer van '83 gaat John met zijn vrienden op vakantie naar Lloret de Mar. Lekker veel zonnen en feesten. Hij noemt de ontmoeting met zijn vrouw dan ook 'een ordinair verhaal'. "In de het weekend van de tweede week leerde ik mijn vrouw kennen in de discotheek."

Voor John slaat er dan al een vonkje over. "Ik dacht: zo, die ziet er wel leuk uit. Heb haar gevraagd om mee te dansen en ze is nooit meer weggegaan."

Dolce Vita

Over dat laatste maakt hij zich toentertijd wel eventjes zorgen, want hij ging eerder naar huis en zij bleef nog een week. "Dus ik had zoiets van: die zie ik nooit meer terug, want die gaat er nog een week het beest uithangen."

Daarom bedenkt John een tactiek om contact te blijven met Mariette. "De zomerhit van dat jaar was 'Dolce Vita' van Ryan Paris. (...) Die wilde ik daar kopen, maar was toen niet leverbaar. Zij zou hem voor mij meenemen, want in Nederland was het nog niet te koop. Dat was een beetje een trucje waarvan ik dacht: misschien dat ze dat toch doet en dan zie ik haar in ieder geval."

Het trucje blijkt te werken. "Een week na die vakantie is ze met de trein naar Amsterdam gekomen en toen had ze die plaat bij zich. En daarna zijn we samen gaan wonen in Amsterdam."

Hoge Bomen

In het SBS6-programma Hoge Bomen werd John een poos geleden nog behoorlijk emotioneel toen hij sprak over Mariette en zijn gezin. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.