Terug

Volg Shownieuws

Zo reageerden OG3NE-zusjes op coming-out Lisa

Zo reageerden OG3NE-zusjes op coming-out Lisa

Nieuws

25 sep 2023, 20:11

Eén van de zusjes van OG3NE is biseksueel. In hun eigen podcast vertelt Lisa openhartig over haar coming-out...

Ondanks dat de zangeres zelf al een tijdje weet dat ze ook op vrouwen valt, voelt het voor haar nog wel een beetje onwennig om er openlijk over te praten. "Het is nog steeds iets waarvan ik altijd een beetje rood word" begint Lisa.  "Ik wist het echt vanaf heel jong honderd procent zeker. Mijn eerste crush was een meisje" gaat ze verder.

Eind 2021 kondigde Lisa aan dat haar zevenjarige relatie was beëindigd. De zangeres vertelt dat het echt puur toeval is dat ze nu weer samen is met een man: "Ik ben verliefd geworden op iemand die toevallig een man is."

Struggle

Lisa heeft lang geworsteld met haar coming-out. Ze vertelt in de podcast: "Ik dacht een hele tijd: ik hoef er niet voor uit te komen, want ik val ook op mannen. Dus als ik gewoon met een man in een relatie ben, dan is het gewoon makkelijk en anders zeg ik niks."

Ze heeft ook het idee dat er een taboe ligt op biseksualiteit: "Ik heb het idee dat op biseksualiteit een ding rust van: je bent niet echt gay, of zo. Dat vind ik echt heel moeilijk en dat is ook waarom ik pas zo superlaat ervoor ben uitgekomen, omdat ik me eigenlijk helemaal kapot schaamde."  

Reacties

Amy en Shelley accepteren haar zus helemaal zoals ze is en hebben zelfs een coming-out feestje voor haar georganiseerd: "Ik vond het geweldig, ik voelde me supergeaccepteerd. Zij zijn zo supportive, niet normaal." 

Geen verassing

Dat Lisa ook op vrouwen valt komt voor de zusjes niet uit de lucht vallen. Zo vertelt Amy: "Ik dacht eigenlijk: o ja, nu valt alles op z'n plek. Lisa was altijd een beetje anders dan wij. Andere interesses..." Daar voegt ze aan toe: "Wij waren niet de eersten die het wisten, en dat vond ik toch een tikkeltje jammer." De zangeres had het nieuws namelijk eerst met haar vriendinnen gedeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.