Terug

Volg Shownieuws

Zo reageert Roddelpraat op advocaat Famke Louise

Zo reageert Roddelpraat op advocaat Famke Louise

Nieuws

28 jan 2022, 19:30

Famke Louise heeft een advocaat op Dennis Schouten en Jan Roos afgestuurd. De sterren van het Youtube-programma Roddelpraat zijn niet bang en knokken terug...

In de aflevering van woensdag lieten Jan en Dennis een onuitgebracht nummer horen van Famke. Hierin zou zij hard uithalen naar haar voormalig manager Ali B, de in grote opspraak geraakte coach van The Voice. Famke liet eerder al weten stappen te gaan ondernemen en nu blijkt dat ze dit ook daadwerkelijk heeft gedaan.

De Roddelpraat-mannen hebben een brief gehad van een advocatenkantoor uit Amsterdam, zo vertelt Dennis aan Shownieuws. Hierin wordt 5000 euro schadevergoeding geëist, alsmede verwijdering en rectificatie.

Hier gaan ze niet mee akkoord. De presentator legt uit waarom hij vindt dat ze het wel moesten uitzenden. "De video moest uit journalistiek oogpunt gebracht worden, vanwege alles wat nu speelt."

Dennis gaat maandag naar zijn advocaat en hij verwacht volgende week al in de rechtszaal te zitten.

Stappen

Het nummer dat in Roddelpraat te horen is, had Famke Louise voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager. Ze was boos en wilde dingen van zich af schrijven. Daarna is het volgens haar ook weer goed gekomen met Ali B.

De zangeres is boos op de makers van Roddelpraat. Ze is van plannen stappen te gaan ondernemen. "Want het is echt wel een inbreuk op mijn privacy."

Onder meer tegen Ali B zijn na de BOOS-uitzending over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice meerdere aangiftes gedaan, waarvan één los zou staan van het programma. In de video hieronder zie je meer hierover.

Aangifte tegen Jeroen en 2e aangifte tegen Ali B
2:26
Aangifte tegen Jeroen en 2e aangifte tegen Ali B

We kunnen ons voorstellen dat je door de berichtgeving rondom The Voice misschien met iemand wilt praten over je eigen ervaring met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dit zijn de plekken waar je gratis, vrijblijvend en anoniem contact op kan nemen:

Slachtofferhulp Nederland (0900-0101, ma t/m vr 08.00 – 20.00 uur of via de chat op www.slachtofferhulp.nl)

Centrum Seksueel Geweld (0800-0188, ma t/m vr 16.00 – 06.00 uur, za en zo van 20.00 tot 06.00 uur of via de chat op www.centrumseksueelgeweld.nl)

Mind Korrelatie (0900-1450, ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 uur, of via de chat op www.mindkorrelatie.nl)

Bel met de vertrouwenspersoon van Mores.online, een onafhankelijke meldpunt voor de culture sector.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.