Terug

Volg Shownieuws

Zo reageert Rogier op 'scheiding' van Frank

Zo reageert Rogier op 'scheiding' van Frank

Nieuws

26 nov 2020, 23:46

Het nieuws van de scheiding van Frank en Rogier heeft donderdag een hoop stof doen opwaaien. Na de primeur van Privé weersprak Frank de geruchten al snel tegen Shownieuws en Rogier doet daar nog een flinke schep bovenop...

Op Instagram plaatst de realityster een foto met zijn, volgens hem, grote liefde. "De liefde regeert", schrijft hij erbij. "Alleen wij kennen het echte verhaal."

Volgers van de flamboyante Rogier hopen dat dit echt betekent dat ze bij elkaar terug komen... en blijven. "OH terug samen?" vraagt iemand dan ook. Rogier's reactie: "We zijn 20 januari - 20 jaar samen en 9 jaar getrouwd."

'Scheiding is ingezet'

Privé schrijft donderdag dat Frank bij zijn advocaat zou zitten om de officiële scheidingsprocedure in werking te stellen. De druppel voor Frank zou het lekken van zijn bankafschriften, de afbetalingsregeling van zijn auto en andere documenten door Rogier zijn geweest.

"Er is de afgelopen tijd door de mensen om me heen enorm op me ingepraat", zou Frank hebben gezegd tegen Privé. "Lange tijd was ik blind van liefde. Ik zag niet hoe Rogier mij behandelde en hoe hij, ook op de televisie, tegen mij tekeerging. Veel te laat ben ik gaan inzien dat het succes van onze programma’s hem naar het hoofd is gestegen."

"Ik ben mij gaan afvragen of het wel verstandig was om met hem door te gaan", zou Frank vervolgens hebben gezegd tegen een verslaggever van het tijdschrift. "Nee, ideaal is dat natuurlijk niet als je 74 bent. Maar ik moet wat dingen onder ogen zien. In lange gesprekken met vrienden en familieleden, die mij een warm hart toedragen, zijn die ogen geopend. De adviezen die zij mij gaven, sloten nauw aan bij mijn eigen gevoelens. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ons huwelijk niet meer te redden is. Ik heb ook eerlijk tegen Rogier gezegd dat ik niet meer verder wil.”

'Klopt niet'

Frank zei vervolgens al tegen Shownieuws dat dit verhaal niet klopt. Hij zei dat het juist weer goed tussen hen gaat en dat ze elkaar weer op regelmatige basis spreken.

Rogier liet weten geen commentaar te geven en zei: "Praten is zilver, zwijgen is goud". Ook RTL, waar Frank en Rogier een tv-contract hebben, wilde niet reageren op de mogelijke scheiding.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.