Terug

Volg Shownieuws

Zo reageren kijkers op omgekeerde vlag in Sinterklaasjournaal

Nieuws

14 nov 2022, 19:26

In het Sinterklaasjournaal wordt ook stilgestaan bij de massale boerenprotesten in Nederland. Veel boeren en gelijkgestemden hangen hun Nederlandse vlag ondersteboven en zo'n omgekeerde vlag duikt nu op in het goed bekeken 'journaal'...

Als de vlag wordt gehesen boven het Pietenhuis, blijkt al snel dat er een 'fout' is gemaakt. "Stop. Dit is helemaal niet goed. Dit is de verkeerde vlag", zegt de Hoofdpiet vervolgens.

De reactie van een andere Piet: "Sorry Hoofdpiet, omdat de Vlagpiet er niet was dacht ik: we vragen het aan de buurman." Vervolgens zie je duidelijk dat de buurman een boer is.

Op Twitter gaat het los na de hilarische scene. "Wat een geweldige satire. Effe de vlag geleend van de buurman, want we hebben geen Vlaggenpiet. Kinderen en papa en mama kostelijk om gelachen", schrijft iemand bijvoorbeeld.

Hieronder nog een aantal reacties:



Eerder was er nog grote commotie over het feit dat de Sint een privéjet gebruikte om naar Hellevoetsluis te reizen... Zie het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.