Terug

Volg Shownieuws

Zo verliefd is Connie Witteman

Nieuws

31 okt 2021, 14:27

Afgelopen week werd bekend dat Connie Witteman weer vlinders in haar buik heeft. Haar nieuwe vlam is een goede bekende van de diva: de zeer vermogende coffeeshopbaas Henk de Vries die ze al meer dan 35 jaar kent. Ze is helemaal in de wolken!

Connie bedankt in haar Instagram Stories al haar volgers die het kersverse koppel feliciteren. Ze laat weten dat zij en Henk dit heel erg waarderen. Ook vertelt Connie dat ze dolblij is met de bonuskinderen die ze er nu bij heeft...Haar hele reactie is in de video hierboven te zien.

Connie vertelde eerder al over haar nieuwe liefde op Instagram: "Wij hebben al 35 jaar een bijzondere vertrouwensband en vriendschap met elkaar. Daar is - nadat zijn geliefde vrouw Willie drie jaar geleden is overleden en ik drie jaar vrijgezel ben - sinds een paar maanden meer dan vriendschap uit ontstaan."

Nieuwe liefde voor Connie Witteman
2:54
Nieuwe liefde voor Connie Witteman

(bron foto: Instagram Connie Witteman)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.