Terug

Volg Shownieuws

Zo verliep het gesprek tussen Lange Frans en Peter Pannekoek

Zo verliep het gesprek tussen Lange Frans en Peter Pannekoek

Nieuws

4 mrt 2022, 19:44

Peter Pannekoek en Lange Frans hebben een "verhelderend en respectvol" gesprek gevoerd over de opmerkingen die de cabaretier in zijn oudejaarsconference over de rapper maakte. Dat zegt Pannekoek tegen het AD. Ook spraken de twee over hun verschillen van inzicht omtrent de coronacrisis. Het gesprek is binnenkort terug te luisteren in de podcast van Lange Frans.

"Het was een vriendelijk gesprek", aldus Pannekoek. "Waarvan je hoopt dat meer mensen die verschillend tegen zaken aankijken dat zo voeren. Hij had heel veel vragen aan me. Volgens mij wordt het ook een heel lange aflevering van zijn podcast."

Er ontstond frictie tussen de twee mannen naar aanleiding van de oudejaarsconference van Pannekoek, waarin hij Lange Frans omschreef als "de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terughoort". Ook zei hij: "Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook: In de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo’s."

Daar kon de rapper niet om lachen. Uiteindelijk mondde het uit in een ruzie tussen de twee via Twitter. Later nodigde Lange Frans de cabaretier uit om eens in zijn podcast langs te komen. Daar is Pannekoek op ingegaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.