Terug

Volg Shownieuws

Zo viert de sexy Gaby Blaaser haar verjaardag!

Nieuws

7 juni 2019, 16:11

Gaby Blaaser staat bekend om haar ontelbare pikante kiekjes op Instagram. En zelfs nu ze 33 kaarsjes mag uitblazen, is de blondine super sexy!

De jarige Gaby heeft zelfs op haar verjaardag een sexy foto gedeeld op haar Instagram. "Vandaag mag ik 26 (+7) kaarsjes uitblazen. Het afgelopen jaar is er veel veranderd en veel gebeurd, minder leuke dingen maar vooral heel veel mooie dingen en er komt nog zoveel moois aan. Ik ben een dankbaar en tevreden mens ❤", schrijft ze bij het kiekje.

Onder de foto ontvangt Gaby veel felicitaties. "PRACHTIG proud of youuuu", "Gefeliciteerd knappie" en "Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag maak er een fijne dag van" luiden de reacties.

https://www.instagram.com/p/ByZ6LkfATns/

Begin deze week liet Gaby nog zien hoe ze haar favoriete ontbijtje klaarmaakt in haar stringetje...

https://www.instagram.com/p/ByR_gYdgJkU/ https://www.instagram.com/p/Bx7S9rKAZei/ https://www.instagram.com/p/ByFWMZkAZxS/ https://www.instagram.com/p/Bxj38MCBoef/ https://www.instagram.com/p/Bw9WZ3PFPw6/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.