Terug

Volg Shownieuws

Zo werkt André Hazes aan zijn comeback

Nieuws

24 nov 2022, 19:25

André Hazes is druk bezig met zijn comeback. Op Instagram laat hij zien dat hij op schrijfkamp is met "nieuwe en bekende schrijvers"...

"We zijn lekker bezig en we hebben er zin in", zegt de zanger in bovenstaande video. "Dus ja, we gaan binnenkort weer komen, jongens. We gaan weer beginnen." Naast bekende gezichten als Snelle en Diggy Dex is ook de zoon van Linda de Mol, Julian Vahle, van de partij. Julian deelt een foto van Hazes in zijn Instagram Stories.

foto: Instagram Julian Vahle

Woensdag deed zijn vaste liedjesschrijver Bram Koning zijn verhaal in de nieuwe Privé. Bram, die samen met producer Edwin van Hoevelaak en bandleider Marcel Fisser, al zeven jaar het vaste team is van André, heeft niets meer gehoord van de zanger. "We waren gabbers, zo ga je niet met vrienden om. Het punt is dat ik ontzettend veel van deze jongen houd, want er zit geen kwaad bij. (...) Het is zijn goed recht om met iemand anders in zee te gaan, maar práát gewoon over dingen, met z’n vieren", zegt hij in het weekblad.

Hij maakt zich dan ook zorgen, want hij denkt dat André "momenteel wordt beïnvloed door de verkeerde mensen, die hem niet echt kennen. Daardoor ben ik bang dat het weer mis met hem gaat. Daar wil ik hem zo graag voor behoeden. Hoe het nu gaat, kán gewoonweg niet." In onderstaande video vertelt Evert Santegoeds meer hierover.

Nieuwe zorgen om André Hazes?
5:17
Nieuwe zorgen om André Hazes?

In zijn onlangs verschenen documentaire onthulde Hazes dat hij heeft geworsteld met drank- en drugsproblemen, dat hij aan zelfverminking deed en dat hij een eetstoornis had.

Ook gaat hij in de docu dieper in op de liefde tussen hem en Monique Westenberg, met wie hij een zoontje heeft, en zijn band met moeder Rachel Hazes. Monique heeft duidelijkheid gegeven over haar relatie met André: "We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren", zo stelde ze eerder al in de LINDA.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.