Terug

Volg Shownieuws

Zo zag Janice Blok eruit voor alle ingrepen

Zo zag Janice Blok eruit voor alle ingrepen

Nieuws

21 okt 2020, 23:25

Janice Blok heeft flink aan zichzelf laten sleutelen. De vriendin van Donny Roelvink heeft meerdere cosmetische ingrepen ondergaan. Op Instagram is te zien hoe ze er voor die schoonheidsoperaties uitzag...

Het Instagram-account van haar vaste kliniek heeft een voor- en nafoto van Janice online staan, waarop het verschil duidelijk te zien is. "Lippen, kaaklijn, kin en jukbeenderen zijn door ons gedaan", schrijven ze er trots bij.

Duidelijk een enorme transformatie, maar uit de reacties op het bericht blijkt dat veel mensen haar voor de operaties al prachtig of zelfs mooier vonden. "Links vind ik eigenlijk veel leuker" en "de 'before' was veel mooier" zijn enkelen van de meest gelikete reacties. En helaas voor Janice zijn dat twee van de meest aardige reacties...

Vorig jaar werd bekend dat Janice een relatie heeft met Donny Roelvink. In zijn videoclip 'Jij Bent Anders' werd duidelijk dat de twee een stel zijn. Inmiddels zijn ze alweer bijna anderhalf jaar samen en zijn ze al een grote stap verder, zoals je kan zien in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.