Terug

Volg Shownieuws

Zo ziet de prachtige dochter van Jim Bakkum eruit

Zo ziet de prachtige dochter van Jim Bakkum eruit

Nieuws

3 mrt 2020, 10:30

Jim Bakkum laat voor het eerst zijn oudste dochtertje Posy zien! Jim en zijn vrouw Bettina Holwerda lieten de gezichten van hun kinderen altijd buiten beeld, maar nu staat er op Instagram een foto van hun prachtige dochtertje.

Ter ere van Posy's vijfde verjaardag plaatst de acteur toch een foto waarop haar mooie gezicht te zien is. "Werd mijn baby 1 maart alweer 1, wordt mijn andere ‘baby’ vandaag op 3 maart alweer 5... Posy, liefste liefste Poos, als ik van tevoren had mogen omschrijven wat voor dochter ik zou willen, dan had ik haar als jou omschreven," schrijft Jim. "Ik ben zo ongelofelijk trots op het feit dat ik jouw vader mag zijn. Net als bij jouw broer en zusje. Ik ben zo blij dat je net zo gek op ‘kjoelen’ bent als ik. Ook al ben ik aan het werk en kom je tussendoor lekker bij me, ik leg alles stil."

Jim en Bettina hebben nog twee kinderen, Lux (6) en Molly (1). Jim kan maar amper beseffen hoe snel zijn kinderen opgroeien. "Mensen, mijn oudste dochter is 5 geworden. Soms kan ik niet bevatten hoe snel het gaat. Maar zo dankbaar voor deze meid. Vandaag en zondag (dan vieren we het) is het haar dag!"

https://www.instagram.com/p/B9Q19qNBXeJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.