Terug

Volg Shownieuws

Zo ziet het luxe appartement van Albert Verlinde eruit

Nieuws

16 okt 2023, 15:43

Bekende Buren meldt maandagmiddag dat Albert Verlinde en zijn echtgenoot Onno Hoes hun luxe appartement in Maastricht te koop hebben gezet. Het appartement staat nu voor 1.390.000 euro te koop. Afgelopen week zette Maxime Meiland ook haar huis te koop (zie video)...

Albert en Onno hebben het appartement in 2020 persoonlijk aangeschaft voor 1.1 miljoen euro, zonder enige hypotheek. Hierdoor lijkt er zich een mogelijke winst van ongeveer 315.000 euro af te tekenen.

Het appartement

Het luxe huis ligt in het centrum van Maastricht met op de hoek het Vrijthof. De appartement is 195 vierkante meter en er zijn in totaal zijn er twee woonkamers en twee badkamers. De grote ramen aan de zijden zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer. De woonkamer is door twee dubbele deuren verbonden aan het dakterras van 45 vierkante meter.

De eetkeuken is visueel aantrekkelijk en uitgerust met een uitgebreide reeks inbouwapparatuur. Bovendien beschikken zowel de master bedroom als de gastenkamer over een eigen badkamer. De parkeergarage biedt ruimte voor twee auto's.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.