Terug

Volg Shownieuws

Zo ziet Temptation Island-presentatrice Annelien er NU uit

Nieuws

26 juni 2024, 17:24

Annelien Cooreviets presenteert al sinds 2016 het populaire programma Temptation Island, dat voorlopig door ophef niet meer op de buis te zien is (zie video). In dit artikel zie je hoe de Vlaamse blondine er nu uit ziet.

Annelien is momenteel druk met haar gezin en eigen kledingmerk naast haar presentatieklussen. Op haar Instagram is te zien dat ze momenteel korter haar heeft en meer make-up draagt dan dat we van haar gewend zijn.

Haar volgers op sociale media laat onder haar berichten met enige regelmaat weten dat ze haar een knappe vrouw vinden.

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht.

Annelies heeft een relatie gehad met de Belgische profvoetballer Olivier Deschacht. Ze hebben samen een dochtertje en een zoontje. In 2019 lieten ze weten na 13 jaar uit elkaar te gaan.

Ophef

Temptation Island is voorlopig niet te zien op televisie. Na meerdere meldingen van mogelijk grensoverschrijdend gedrag achter de schermen wil RTL eerst "meer duidelijkheid" (zie video hieronder).

Deelnmeester Delphine liet eerder aan Gazet van Antwerpen weten dat ze zelf nooit wantoestanden heeft ervaren achter de schermen. "De makers hebben mij geen leed bezorgd, integendeel. Ze hebben mij laten beseffen dat ik mezelf op de eerste plaats moet zetten. Daar ben ik hen heel dankbaar voor."

Peter van der Vorst over schandaal Temptation Island en terugkeer The Voice
0:35
Peter van der Vorst over schandaal Temptation Island en terugkeer The Voice

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.