Terug

Volg Shownieuws

Kijkers lyrisch over Zomergasten met Theo Maassen: 'Chapeau'

Nieuws

24 juli 2023, 09:12

Het nieuwe seizoen van het VPRO-programma Zomergasten is zondagavond van start gegaan met 493.000 kijkers. Cabaretier Theo Maassen maakte zijn debuut als presentator van het NPO 2-programma met een interview met kosmoloog Thomas Hartog, en kijkers waren zondagavond diep onder de indruk van zijn debuut...

Onlangs kwam Theo nog flink in opspraak toen hij een peuter uit de zaal stuurde tijdens zijn voorstelling. Je ziet hier alles over in de bovenstaande video.

Twitter stroomt over van de positieve reacties over Theo. "Ik was vooraf sceptisch over Theo Maassen als interviewer, maar ik moet zeggen: chapeau!", schrijft een kijker. Een ander beaamt dit. "Zomergasten was balsem voor geest en ziel. Dank VPRO, Theo Maassen en Thomas Hertog."

Theo scoort met de eerste aflevering iets minder goed dan zijn voorganger Janine Abbring deed met de eerste aflevering van het vorige seizoen. Naar de seizoensopener met Humberto Tan als gast keken toen 526.000 mensen. In 2021 ging het interviewprogramma van start met 342.000 voor architect en Rijksbouwmeester Floris Alkemade. De cabaretier praat de komende weken nog met schrijfster Bibi Dumon Tak, oud-Kamervoorzitter Khadija Arib, cartoonist Kamagurka en choreograaf Alida Dors.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.