Terug

Volg Shownieuws

Zoon Jeroen van der Boom gaat vader achterna

Zoon Jeroen van der Boom gaat vader achterna

Nieuws

10 sep 2020, 00:28

De appel valt niet ver van der Boom: Jeroen's jongste zoon Luuk van 13 timmert hard aan zijn zangcarrière en komt met een eigen single. En anders dan zijn pa, die normaal gesproken alleen achter de piano zit, danst Luuk er vrolijk op los.

Luuk vroeg voor zijn 13e verjaardag een bijzonder cadeau, namelijk dit liedje met bijbehorende videoclip. Zijn ouders gaven dat met alle liefde aan hem! De vrolijke puber vertelt in Shownieuws trots over zijn nieuwe liedje. "Het liedje gaat over wanneer je chagrijnig bent. Dat je gewoon moet opstaan, dansen, zingen en plezier maken."

De 13-jarige Luuk treed met zijn single in de voetsporen van papa Jeroen. Die ziet een echte entertainer in zijn zoon. "Hij weet precies wat 'ie wil. Bloedirritant af en toe!", lacht Jeroen. In de bovenstaande video zie je alles over de kersverse zanger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.