Terug

Volg Shownieuws

Zoon Nathan Rutjes dolblij met twee Zapp Awards

Zoon Nathan Rutjes dolblij met twee Zapp Awards

Nieuws

13 feb 2021, 23:19

Lavezzi Rutjes was dé grote winnaar bij de Zapp Awards. De zoon van oud-voetballer Nathan Rutjes ging met twee prijzen naar huis. Hij won met Mollenstreken naast de award voor favoriete jeugdprogramma ook de prijs voor beste tv-ster.

"Ik had dit echt niet verwacht", zei Lavezzi toen hij de prijs voor beste tv-ster mocht op komen halen. Hij bedankte de kinderen die op hem hadden gestemd. Eigenlijk was er ook een grote award van LEGO gemaakt voor hem, maar presentator Ruben Nicolai liet het gevaarte uit zijn handen vallen tot ontzetting van mede-presentatrice Britt Dekker.

"De tweede van de avond, ik ben hier heel erg dankbaar voor", zei Lavezzi toen hij de award voor Mollenstreken in ontvangst nam. Hij bedankte de mensen die meewerken aan het programma waarin hij op zoek gaat naar de mol. Ook beloofde Lavezzi zijn zoektocht voort te zullen zetten.

Mollenstreken versloeg met groot verschil de twee andere genomineerde programma’s. Dat waren Heel Holland Bakt Kids en Brugklas.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.