Terug

Volg Shownieuws

Zoon René van der Gijp gaat vader achterna

Nieuws

7 sep 2020, 17:47

Nicky van der Gijp, de zoon van René van der Gijp gaat zijn vader achterna! De jongen gaat aan de slag als verslaggever voor het Youtube-kanaal van GeenStijl, NieuwNieuws.

De 19-jarige studeert journalistiek en begint onder leiding van Dennis Schouten bij het platform. Zijn eerste reportage gaat over mensen die bang zijn voor de komst van de telecommunicatie-norm 5G waardoor mobiel internetten sneller gaat . "Sta je dan opeens", schrijft Nicky onder onderstaande foto. "Heel veel zin om veel ervaring op te doen, dingen te leren en mijn eigen eerste stappen in de journalistiek te zetten!" Vader René heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de nieuwe baan van zijn zoon.

Hij stapte zelf onlangs in het huwelijksbootje met Minouche. Het stel is dolblij dat ze eindelijk getrouwd zijn. “Het was een topdag”, heeft René aan Shownieuws verteld. Het trouwen is een belangrijk moment voor de twee. “We hebben het heel leuk en ik vind dit wel een soort bevestiging daarvan. Als het gewoon leuk is waarom niet?!” De beelden van het huwelijk zijn hierboven te zien!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.