Terug

Volg Shownieuws

Sister Wives-zoon keert zich tegen fundamentalistische levenswijze

Sister Wives-zoon keert zich tegen fundamentalistische levenswijze

Nieuws

17 jan 2017, 11:11

Sister Wives-ster Kody Brown heeft in totaal 18 kinderen, dus niet heel gek dat ten minste een van hen af en toe uit de band springt. Radar Online meldt dat de 22-jarige Logan, zoon van Kody en Janelle, zich hevig probeert los te rukken van zijn fundamentalistische mormoonse opvoeding.

Geweren, whiskey-flessen en blote basten zijn volop te zien op zijn Instagram-pagina. En met die wilde levensstijl lijkt Logan zich tegen de fundamentalistische mormoonse levenswijze van zijn ouders te keren. En of ze daar zo blij mee zijn, is te betwijfelen...

De Brown-familie is bekend van het TLC-programma Sister Wives, waar je het leven kunt volgen van een polygaam gezin uit het Amerikaanse Las Vegas. De realityserie volgt het wel en wee van Kody, zijn vier vrouwen: Meri, Christine, Jenelle en Robyn en hun 18 kinderen.

https://www.instagram.com/p/0Qgu7bHpy8/?taken-by=logantb https://www.instagram.com/p/7WE1dLHp62/?taken-by=logantb https://www.instagram.com/p/BCtChtpHp6A/?taken-by=logantb https://www.instagram.com/p/BC14RlAnpxp/?taken-by=logantb https://www.instagram.com/p/28u2XPnpzP/?taken-by=logantb

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.