Terug

Volg Shownieuws

Zoontje Lars Veldwijk over vader: 'Soms moet ik huilen om papa'

Zoontje Lars Veldwijk over vader: 'Soms moet ik huilen om papa'

Nieuws

11 aug 2020, 19:07

Mason, het oudste kind van voetballer Lars Veldwijk, heeft in een vragenrondje op Youtube vertelt dat hij zijn vader erg mist nu die in Zuid-Korea voetbalt. "Soms moet ik huilen om papa", vertelt de kleine man.

Facetime

De vier-jarige Mason beantwoordt in de video, die hierboven te zien is, samen met zijn moeder en ex van Lars, Kelly Loef vragen. Een vraag die vaak gesteld wordt, is of Mason zijn vader Lars nog wel eens ziet en spreekt. "Papa zie je nu even niet", antwoordt Kelly. "Soms moet ik huilen om papa", voegt Mason daar aan toe. Zijn moeder benadrukt dat het niet erg is dat hij daar verdrietig over is. Vader en zoon Facetimen wel regelmatig. "Ja, dat is best wel leuk want dan lijkt het alsof hij echt hier is", vertelt de jongen.

Monica Geuze

Lars heeft na zijn relatie met Kelly, een relatie gehad met vlogster Monica Geuze. Met haar kreeg Lars dochtertje Zara-Lizzy.  Inmiddels hebben de twee een punt achter hun relatie gezet maar dat betekent niet dat Mason zijn halfzusje niet meer ziet. "Ja, ik heb haar laatst toch nog gezien", vertelt Mason. "Als we naar Nederland gaan, zie je Zara-Lizzy en Momo af en toe", vult Kelly aan.

Mason woont samen met zijn moeder en haar nieuwe vriend, voetballer Sheraldo Becker in Duitsland. Sheraldo voetbalt daar bij 1.FC Union Berlin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.