Terug

Volg Shownieuws

Zoontje Shelly Sterk niet verrast door zwangerschap moeder

Nieuws

8 sep 2023, 17:06

Donderdagavond sprak Shownieuws op de première van Cirque du Soleil met Shelly Sterk over haar zwangerschap (zie video).

Onlangs liet de presentatrice via een superschattig filmpje op Instagram weten dat ze in verwachting is van een tweede kindje. Het geluk van haar zoontje Jake kan niet meer stuk, maar het babynieuws kwam voor hem niet helemaal uit de lucht vallen...

Het lijkt erop dat Jake helderziend is. Shelly vertelt ons dat haar zoontje eigenlijk zelf al achter het nieuws was gekomen. Hij had al vroeg in het stadium van de zwangerschap gevraagd of er een baby in de buik zat. Daarop antwoordde Shelly: "Nee, hoe kom je daar nou bij? Er zitten alleen maar drollen in mijn buik." De presentatrice stond van die vraag wel even met haar mond vol tanden.

Geslacht

Ondertussen is het geen geheim meer dat ze in verwachting is van een tweede kindje. De wensen over het geslacht van het kindje blijken echter wel verdeeld binnen het gezin. Shelly zou graag nog een zoon willen, terwijl Jake heel graag een zusje wil. De man van de presentatrice maakt het niet heel veel uit, maar is wel benieuwd hoe het is om een dochter te hebben.

Het superschattige filmpje waarin Shelly haar zwangerschap bekendmaakte, is hieronder te zien:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.