Terug

Volg Shownieuws

Zoveel geld verdient nieuwe vriend van Bridget Maasland

Zoveel geld verdient nieuwe vriend van Bridget Maasland

Nieuws

11 juni 2021, 19:12

Bridget Maasland is weer helemaal gelukkig in de liefde. De presentatrice deelde niet alleen zelf de eerste foto met haar nieuwe vriend Christian, maar ook de weekbladen staan vol met foto’s van de twee. Volgens de Shownieuws Podcast maken de bladen hem alleen wat rijker dan hij daadwerkelijk is.

In de Shownieuws Podcast bespreken Bart Ettekoven en Kayleigh van den Hout het laatste Shownieuws. Als ze het hebben over de nieuwe relatie van Bridget komt het gesprek al snel op zijn werk. “Overal in de media wordt hij genoemd als vastgoedinvesteerder." Hij wordt neergezet als een hele rijke man, maar dat blijkt hij helemaal niet te zijn. “Zijn vader schijnt wel veel vastgoed te hebben”.

Wat Christian dan wel precies doet en hoeveel hij verdient hoor je in de laatste Shownieuws Podcast #24 vanaf 1:50.

Nieuwe liefde

Eerder dit jaar liet de presentatrice al weten aan Robbert Rodenburg klaar te zijn voor een nieuwe liefde. Je ziet het in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.