Terug

Volg Shownieuws

Zoveel kost Airbnb NU al in Liverpool tijdens Songfestival

Nieuws

9 okt 2022, 15:30

Fans die volgend jaar tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival een hotel in Liverpool willen boeken, hebben pech of moeten diep in de buidel tasten. Boekingswebsite Booking.com liet zaterdagavond, een dag na de aankondiging dat het muzikale evenement in Liverpool wordt gehouden, aan The Guardian weten dat 99 procent van de hotels op 13 mei al is volgeboekt.

Op de website zijn nog wel enkele accommodaties te reserveren voor duizenden ponden per nacht. Ook via Airbnb zal het voor songfestivalfans lastig worden om nog iets te vinden. The Guardian ontdekte gebruikers die hun woning voor meer dan 10.000 pond (bijna 11.400 euro) per nacht willen verhuren. In steden in de buurt van Liverpool zijn nog wel minder dure verblijven te boeken.

Vrijdagavond werd bekendgemaakt dat Liverpool het Eurovisie Songfestival volgend jaar zal huisvesten. De halve finales in de Liverpool Arena zijn op 9 en 11 mei en de grote finale is op 13 mei. De European Broadcasting Union (EBU) besloot in juni dat Oekraïne, de winnaar van dit jaar, het evenement niet kon organiseren vanwege de oorlog met Rusland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.