Terug

Volg Shownieuws

Zoveel verdiende Gio Latooy aan zijn break-upvlog

Nieuws

20 okt 2023, 21:27

Onlangs zette Gio Latooy en Jade Anna een punt achter hun relatie. Dit maakte ze bekend in een verdrietige video (zie video hierboven). Die tranen heeft hij snel gedroogd, want hij heeft behoorlijk wat geld verdiend aan zijn break-upvlog...

Een groeiend aantal influencers en vloggers deelt nu openlijk hoeveel ze eigenlijk verdienen met hun online content, en Gio doet dat eveneens: "Ik denk dat heel veel van jullie benieuwd zijn. Dat heb ik de vorige keer ook open en bloot met jullie gedeeld." De vlogger geeft aan dat hij zich er niet voor schaamt, dat hij geld verdiend aan mensen die zijn video's kijken. "Maar ook op andere manier uiteraard", vervolgt hij.

Behoorlijk bedrag

Voordat de vlogger onthult wat de break-upvideo heeft opgeleverd, bedankt hij zijn kijkers. "Ook al heb je een schijthekel aan me", grapt hij. "Thanks dat je aanklikt. Die video is namelijk 800.000 keer bekeken. Dat is superveel voor mij. En de opbrengst op die video is 3100 euro." 'Ik trek het niet meer'

Onlangs plaatste Gio voor de eerste keer in lange tijd geen vlog online. Op Instagram liet hij weten waarom...

Laatst was Gio samen met zijn vrienden een weekje in Frankrijk. Alleen lijken de leuke activiteiten zijn werkzaamheden flink in de weg te zitten. Normaliter uploadt de vlogger elke dag een video, maar zondag kwam er niks online van de YouTube-ster.

Reden

Hij poste zondagmiddag in zijn story: "Wegens gebrek aan tijd heb ik de vlog niet kunnen uploaden/editten! Hopelijk lukt het nog vandaag!" In de avond geeft hij een update over de status zijn vlog: "Jongens en meiden, ik heb één uur slaap gehad vannacht, dus ik houd het voor gezien."

Gio vervolgt: "Morgen upload ik twee vlogs. Waarschijnlijk één rond de middag en die ander gewoon op de normale tijd, maar ik trek het niet meer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.