Terug

Volg Shownieuws

Zus Lieke van Lexmond reageert op haar Moonsisters-vertrek

Nieuws

1 aug 2023, 20:02

Jetteke van Lexmond is haar zus Lieke dankbaar voor de jaren die ze hebben samengewerkt met hun bedrijf Moonsisters. Eerder op de dag maakte Lieke bekend dat ze al een paar maanden is gestopt met het bedrijf.

Enkele weken geleden werd al bekend dat Lieke qua thuissituatie het roer omgooit, zoals je ziet in de video. Op dinsdag vertelt Lieke dat ze ook nog eens uit Moonsisters is gestapt. Jetteke is haar enorm dankbaar voor de bijzondere tijd.

"Ik wil bedanken voor de geweldige Moonsisters reis die we samen aangegaan zijn. Het verspreiden van de energie van de maan wereldwijd was onvergetelijk", deelt Jetteke op haar Instagram. Zij gaat zelf wel door met het bedrijf. "Ik blijf de Moon Calendar & Moonsisters met het geweldige Moonsisters team voortzetten, met heel veel passie, liefde en kennis."

Op de website van Moonsisters zijn onder meer beautyproducten, edelstenen en kleding te koop. Ook de zogeheten Moon Calendar behoort tot het assortiment.

Herenhuis

Onlangs zette Lieke samen met haar man hun gigantische herenhuis te koop. Ze kochten het pand in 2014 voor 1,6 miljoen. Bekijk in de video bovenaan de pagina voor welk gigantisch bedrag het huis nu te koop staat...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.