Terug

Volg Shownieuws

Zwangere Gaby Blaaser onthult alles over 'ongelukje'

Nieuws

12 dec 2022, 19:07

Gaby Blaaser wordt moeder! Dit prachtige nieuws maakte de actrice eerder op maandag bekend met een bijzonder bericht, waarin ze van een 'ongelukje' sprak. Ze vertelt nu waarom...

"M'n vriend reageerde eigenlijk net zo in shock als dat ik in shock was toen we erachter kwamen", zegt Gaby tegen RTL Boulevard. "Maar ook eigenlijk meteen heel blij. En ja, we dachten we gaan dit gewoon doen. Waarom niet? Wat kan ons het schelen."

Het feit dat er een baby aankomt maakt de actrice enorm gelukkig. "We zijn blij, happy. En dit is wat het is, dus dit gaan we gewoon doen."

Stoppen met pil

"Het was niet gepland", zegt ze eerlijk. "We zijn nog niet heel lang samen natuurlijk, dus het was niet van: we gaan nu met de pil stoppen en we gaan het nu proberen. Dat is niet gezegd."

Toch stond Gaby dus wel open voor een eventuele zwangerschap. "Ik ben wel gestopt met de pil, maar je gaat er niet vanuit dat het allemaal zo snel gebeurt."

Donkergrijze wolk

Hoewel ze zich nu fantastisch voelt, is dat weleens anders geweest de laatste tijd. "Ik heb me ook minder goed gevoeld de afgelopen tijd. Ik heb behoorlijk wat last gehad van misselijkheid. De welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs."

"Ik ben natuurlijk bijna 37 en had het ook oké gevonden als het me niet was overkomen. Nu dat wel zo is vind ik het extra leuk", aldus een trotse Gaby.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.