Terug

Volg Shownieuws

Zwangere Loes van Delft in rolstoel na heftige weken

Zwangere Loes van Delft in rolstoel na heftige weken

Nieuws

4 nov 2021, 23:16

Loes van Delft, die zwanger is van haar eerste kindje met Douwe Bob, heeft een aantal heftige weken achter de rug. Ze moest hierdoor zelfs in een rolstoel de deur uit...

De hoogzwangere Loes heeft drie weken ziek in bed gelegen door zwangerschapsbraken. Hierdoor raak je extreem vermoeid. Andere symptomen zijn uitdrogingsverschijnselen, gewicht verliezen en een tekort  aan vitaminen en mineralen.

Ze laat weten dat ze inmiddels voor het eerst weer naar buiten kon. Ze moest alleen wel in een rolstoel. "Heel dankbaar voor mijn familie, die me vandaag mee de natuur in heeft genomen nadat ik drie weken achter elkaar op bed had gelegen. Zo dankbaar dat ze me al acht maanden steunen, helpen en stimuleren. Ziek zijn doe je samen. Hyperemesis gravidarum sucks!"

Nadat zij hier veel mooie reacties op krijgt, schrijft ze: "Bedankt voor de lieve berichten, ik heb ze allemaal gelezen. Jullie zijn de besten!"

Loes is nu acht maanden zwanger van zanger Douwe Bob. In de video bovenaan de pagina zie je hoe hij aan zijn publiek vertelt dat hij vader wordt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.