Terug

Volg Shownieuws

Zwangere Pip Pellens onthult geslacht van eerste kindje

Nieuws

25 juli 2023, 17:09

Pip Pellens is zwanger van haar eerste kindje, zie bovenstaande video. In gesprek met Kek Mama onthult Pip of het een jongen of meisje wordt...

Pip vertelt dat ze al een voorgevoel hadden: "We voelden allebei dat het een meisje zou worden en dat gevoel bleek te kloppen. Toch gek is dat."

Ze vertelt dat een jongetje net zo welkom was geweest. "Maar wanneer je het geslacht weet kun je je toch nog beter een voorstelling maken en samen fantaseren over hoe het gaat zijn." Pip hoopt dat ze net zo "cute en slim" is als Pim.

Zwangerschapsupdate Laatst gaf Pip een zwangerschapsupdate in New York. Pip liet weten dat haar buik door al het wandelen "een stuk groter is geworden". Volgers reageerden enthousaist onder het bericht. "Wat leuk, geniet ervan". schreef iemand. Een andere volger reageerde met: "Gefeliciteerd met dit goede nieuws."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.