Terug

Volg Shownieuws

Zware teleurstelling voor K2 Zoekt K3-Ziggy

Nieuws

24 sep 2021, 22:55

Ziggy Krassenberg beleeft waarschijnlijk niet de leukste week van zijn leven. Eerst zagen de Belgen al hoe zijn K3-droom uiteen spatte en vrijdagavond konden ook de Nederlanders dit op tv aanschouwen. Tussendoor blijkt hij ook nog een zware teleurstelling te verwerken te hebben gekregen...

De opvallendste deelnemer uit de eerste aflevering van K2 Zoekt K3 moest al direct het veld ruimen. Hij kreeg niet genoeg punten en vervolgens besloten K3'tjes Hanne en Marthe hem ook nog eens niet mee te nemen naar een volgende ronde. Zijn optreden is in de video bovenaan de pagina terug te zien.

Om hulp vragen

Een spraakmakend optreden als dit zorgt normaal gesproken voor een groot aantal extra volgers op social media. Handig als je een carrière in de muziek ambieert. Ziggy hoopte tijdens die flinke 'volgerstijging' dan ook een blauw vinkje te krijgen op Instagram, maar helaas blijkt dit volkomen fout te zijn gegaan. Hij is zijn account kwijt en vraagt op een ander sociaal medium, Twitter, om hulp.

"Zo erg rot dit!" schrijft Ziggy. "Nu al 2 dagen lang is mijn Instagram ONTERECHT uitgeschakeld en ik moet op een of andere manier in contact komen met Instagram, want ik wil mijn account terug! Kunnen jullie dit massaal delen?" vraagt hij zijn volgers.

Drie dagen na zijn schreeuw om hulp is er helaas nog altijd geen schot in de zaak gekomen. Het account van Ziggy is nog altijd offline.

K3-audities in volle gang
1:14
K3-audities in volle gang

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.