Terug

Volg Shownieuws

Zware tegenvaller voor Simon Keizer

Nieuws

9 apr 2022, 14:26

Nick en Simon moeten een grote groep fans teleurstellen. Ze hebben een optreden een half jaar moeten verzetten om een verdrietige reden...

Simon heeft een keelontsteking, zo maakt het zangduo bekend op social media. "Geen leuk nieuws voor iedereen die zich had verheugd op een avondje Nick&Simon&Garfunkel in BUSSUM", schrijven ze op Instagram. "Helaas gooit een keelontsteking roet in het eten."

Het logische gevolg: "De show gaat daarom niet door. De vervangende datum is zondag 11 september 2022."

Simon hoopt er zo snel mogelijk weer bovenop te zijn. "Ik hoop dat het bij deze ene annulering blijft en dat ik zsm de tour weer kan hervatten! Dat ik ervan baal is een understatement. Sorry."

De fans wensen hem in de reacties massaal het beste toe. "Ah joh... Wat een tegenvaller. Snel opknappen en beterschap", valt er bijvoorbeeld te lezen.

Onmogelijke Duetten Nick en Simon zijn op dit moment te zien met een nieuw seizoen Onmogelijke Duetten. Hier zie je meer over in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.