Terug

Volg Shownieuws

Zware klap voor Lee Towers

Nieuws

30 jan 2023, 20:19

Lee Towers heeft zijn heup gebroken. Een vreselijke tijd voor de zanger, die zijn vakantie moet afblazen en opnieuw moet leren lopen...

Dit bevestigt Lee aan Shownieuws na berichtgeving van het AD. "Het gaat steeds beter", zegt Lee. "Ik zie er wel nog uit als een vogelverschrikker. Morgen begin ik met mijn revalidatie."

"Een geval van een ongeluk in een klein hoekje, want ik struikelde per ongeluk over een tapijt dat ze kwamen leggen", vertelt Leen Huijzer, zoals hij eigenlijk heet, maandagavond aan het AD. "Een lullige vertoning. En als je dan valt, helpt de leeftijd ook niet mee, hè. Ik voelde meteen dat het mis was. Heel vervelend, heel pijnlijk ook."

De 76-jarige Lee werd direct naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een nieuwe heup kreeg. "Dat hebben de artsen vakkundig gedaan", zegt hij tegen de krant.

Zware klap voor Lee Towers
1:32
Zware klap voor Lee Towers

Vakantie uitgesteld

Extra wrang is dat Lee eigenlijk na een vermoeiende verhuizing op een welverdiende vakantie naar Curaçao zou gaan. "Daarom keken we heel erg uit naar onze vakantie op Curaçao komende weken. Die hebben we moeten uitstellen." Het wordt een moeilijke tijd. "Ik moet helemaal opnieuw leren lopen. En ik liep natuurlijk al lastig. Ik heb nu een rollator, maar als je een nieuwe heup moet je eigenlijk zo snel mogelijk aan de bak. Uiteraard wel voorzichtig, maar we zijn van de niet lullen maar poetsen-generatie. Dus we gaan ervoor."

"Gelukkig krijgen we veel steun van onze vier kinderen en kleinkinderen. Zij regelen en organiseren van alles. Niet alleen voor mij, ook voor Laura. Daar zijn wij heel gezegend mee. Maar eerst gaan we even kijken hoe het revalideren gaat. Volgens de doktoren ziet alles er netjes uit dus ik verwacht dat ik snel weer de oude ben", aldus Lee in de krant.

Meer over de verhuizing van Lee zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.