Terug

Volg Shownieuws

Zware kritiek op boerin Annemiek in Expeditie Robinson

Zware kritiek op boerin Annemiek in Expeditie Robinson

Nieuws

23 nov 2021, 18:19

Boerin Annemiek ligt online onder vuur na enkele uitspraken in Expeditie Robinson. Volgens veel mensen op Twitter is zij 'ondankbaar' en 'zuur'...

Annemiek mocht na het winnen van een proef verblijven op het 'luxueuze' Winnaarseiland. Ze is hier niet alleen: ook Yuki en Sandra zijn er te vinden. Annemiek was echter niet zo blij om Sandra terug te zien: "Ik ben gekomen met een missie en dat is: Sandra terug naar het kamp."

Waarom wil ze Sandra niet meer in haar buurt? "In het kamp zijn we nog niet optimaal blij met haar, want ze heeft de voorraad er wel vrij hard doorheen gejast", aldus Annemiek. En dat terwijl tv-kok Sandra maaltijden maakte voor het hele kamp.

Kritiek

Op Twitter gaat het dan ook los na de uitspraken van Annemiek. "Nou Annemiek, wel profiteren van Sandra's kookkunsten, maar achteraf gaan zeuren dat door Sandra de voedselvoorraad zo snel op gaat en dat het kamp daardoor niet blij met haar is?! Best hypocriet, niet?"

Anderen wijzen erop dat ze mogelijk nog fout zit ook. "En ze had het nog fout ook. Het was Do die alles er doorheen had gegooid haha."

Hieronder enkele boze tweets:

Anderen vinden de kritiek grote onzin en willen meer positiviteit op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.