Terug

Volg Shownieuws

Zware operatie voor Fajah Lourens: 'Wat is dit voor iets verschrikkelijks'

Nieuws

17 nov 2022, 16:09

Waar Fajah in 2021 geopereerd werd aan lekkende borstimplantaten, zie bovenstaande beelden. Moest Fajah dit keer onder het mes om haar gescheurde kniebanden te herstellen... In een interview met privé zei Fajah dat haar die operatie nogal zwaar viel....

"Ik heb echt heel veel uren gehuild en gedacht: wat is dit voor iets verschrikkelijks en wanneer stopt het?"

Heel erg nodig

Aan het weekblad privé vertelde Fajah dat de operatie nu ongeveer vier weken geleden is, en de operatie absoluut niet uit te stellen was. Ondanks dat de operatie erg nodig was, viel het Lourens enorm zwaar, zo zegt ze: "Maar het viel me uiteindelijk toch zwaarder dan gedacht. Ik werd enorm afhankelijk van vrienden en familie, iets waar ik absoluut niet goed tegen kan. Ik kon door die krukken nog geen kopje vasthouden, dus een van mijn vriendinnen regelde een rollator voor me.”

Huilen

De operatie zorgde voor zeeën aan tranen bij Fajah. "Ik heb echt heel veel uren gehuild en gedacht: Wat is dit voor iets verschrikkelijks en wanneer stopt het? Nu die vervelende periode erop zit, ben ik nog wat voorzichtiger in het aannemen van té uitdagende dingen." Ondanks de vervelende operatie en diens gevolgen, is Fajah weer helemaal de oude en paradeert ze nu weer rond op hoge hakken. Iets waar de fysio van stond te kijken, aldus Lourens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.