Terug

Volg Shownieuws

Abbey Hoes schrikt van haat na winnen titel mooiste vrouw

Nieuws

15 juni 2022, 14:05

Abbey Hoes wordt sinds ze begin deze maand werd uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland online lastiggevallen met talloze kwetsende berichtjes. "Ik heb nog nooit zo'n stroom haat en nare berichten over me heen gehad", zegt de actrice op Instagram.

De 28-jarige Hoes wilde eigenlijk haar mond houden "en het allemaal negeren, maar dat zou niet goed voelen". "Ik ben wel wat gewend, maar jeetje mensen! Te dik, te onbekend, verbouwd, te kleine tieten, "ik zou mijn hond er nog vanaf trekken"..... Weet dat er aan de andere kant van jouw dm, reactie, krantenkop of YouTube-filmpje ook gewoon een mens zit", zo schrijft ze.

Kwetsend

Hoes ligt er naar eigen zeggen niet wakker van maar vindt het wel vervelend. "Leuk is anders en kwetsend is het ook. Maar mijn reden van dit bericht..... Wees toch lief voor jezelf en voor elkaar. Vuur bestrijd je niet met vuur, haten lost niks op. Normaliseer het niet."

Mannenplatform FHM riep Hoes uit tot mooiste vrouw. De actrice staat bovenaan in de jaarlijks samengestelde FHM500.

Mooiste vrouw van Nederland 2021

Vorig jaar was influencer Monica Geuze uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Ook zij kreeg een hoop kritiek over zich heen op social media. Volgens Monica werden reacties geplaatst zoals "mijn hond is nog knapper", "vriendjespolitiek" en "plastic is tegenwoordig knap". Bekijk de video van de uitslag hieronder en de vlog van Monica over de FHM-uitslag hieronder.

Monica Geuze 'mooiste vrouw van Nederland'
1:10
Monica Geuze 'mooiste vrouw van Nederland'

Monica Geuze over FHM-uitslag:

Abbey van de markt

Abbey is niet meer single, bekijk de video hieronder om te zien met wie de actrice is.

Abbey Hoes van de markt
0:58
Abbey Hoes van de markt

(Story en bron: Instagram abbeyhoes)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.