Terug

Volg Shownieuws

Actrice Barbara Sloesen deelt zeer pikante foto

Actrice Barbara Sloesen deelt zeer pikante foto

Nieuws

18 jan 2021, 17:34

Barbara Sloesen toont wel een heel pikante foto op Instagram!

De actrice deelt in een Instagram Story een kiekje waarop te zien is dat ze naakt op een steen ligt. De foto, die je hieronder ziet, is gemaakt in Slovenië door haar vriend Max Houtman.

Barbara is vooral bekend geworden van haar rol in GTST. Na haar soapavontuur was ze te zien in films als Zwaar Verliefd! en Alles is zoals het zou moeten zijn en recent nog in Zwaar Verliefd! 2. Daarin is ze opnieuw te zien met haar filmcollega Jim Bakkum. De samenwerking zijn ze verre van zat. "We zijn vertrouwder met elkaar, wat het makkelijker maakt om te spelen dat je een relatie hebt. Het helpt ook dat we elkaar graag mogen. Ik ben ook echt trots op Barbara, er zijn maar weinig actrices die zijn begonnen bij GTST en zijn uitgegroeid tot leading lady van een film", zei Jim eerder over hun samenwerking.

Barbara is het daar roerend mee eens. "Het is super leuk om met Jim te werken. We hebben elkaar steeds meer leren kennen en ik denk dat dat goed vertaalt op beeld. Ik vind Isa en Ruben ook een heel leuk stel om te mogen spelen, het klikt gewoon tussen die twee."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.