Terug

Volg Shownieuws

Bevestigd: Adele gaat trouwen

Nieuws

9 aug 2024, 22:47

De geruchten gingen al langer (zie video), maar Adele heeft nu zelf bevestigd dat ze gaat trouwen. Tijdens haar show in München bevestigde de zangeres dat ze verloofd is met partner Rich Paul.

Tijdens het concert hield een fan een bord omhoog met daarop de tekst "trouw met me". Adele reageerde daarop: "Ik kan niet met je trouwen, want ik ga al trouwen". Daarop liet de zangeres haar verlovingsring zien aan het publiek.

De Britse krant The Sun meldde eind vorige maand al dat Adele zich had verloofd. Volgens de krant belde de 36-jarige Adele na het aanzoek direct met haar vrienden en familie.

Tekst gaat verder onder de video

Adele woont samen
0:35
Adele woont samen

Daten

Adele was van 2018 tot 2021 getrouwd met haar ex-partner, Simon Konecki. De twee hebben samen ook een zoon, de 11-jarige Angelo. In 2022 begon Adele te daten met Paul. Hij heeft al drie kinderen uit een eerdere relatie.

De zangeres gaf vorige week vrijdag haar eerste van tien concerten in München. Ze treedt tussen nu en 31 augustus tien keer op in een speciaal daarvoor gebouwd stadion.

Adèle gaat optreden in openlucht in München
4:03
Adèle gaat optreden in openlucht in München

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.