Terug

Volg Shownieuws

Adele drukt geruchten de kop in: 'Ik treed WEL op'

Nieuws

1 feb 2022, 19:59

Fans van Adele kunnen opgelucht ademhalen. Nadat er eerder verhalen rondgaan dat de mega ster haar optreden bij de BRIT Awards zou hebben afgezegd, laat ze nu weten dat daar niets van klopt.

Volgens 'bronnen' zou Adele last minute toch 'nee' tegen de awardshow zeggen. Corona, productiefouten en zelfs een relatiecrisis, zoals in de video bovenaan deze pagina is te zien, gingen de ronde. Fake news dus. Op Instagram schrijft de 'Easy On Me'-zangeres dinsdagavond onder een lachende foto: "Ik ben heel blij om te zeggen dat ik wel ga optreden tijdens de BRITs. (...) Ik heb er zin in!"

Dat Adele's relatie met Rich Paul in zwaar weer verkeert, probeert de ster nu ook indirect te ontkennen. Ze sluit de post namelijk af met: "Oh, en Rich stuurt zijn liefde."

Las Vegas

Voor de fans die een kaartje kochten voor Adele in Las Vegas is er nog steeds geen nieuws. Geen geen 24 uur voordat het eerste concert van start zou gaan, liet de Britse ster huilend op social media weten dat de shows niet meer doorgingen. Je ziet het in de video hieronder.

Adele in tranen om afzeggen concertreeks
1:35
Adele in tranen om afzeggen concertreeks

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.