Terug

Volg Shownieuws

Afgelaste shows Adele kunnen concertzaal 130 miljoen euro kosten

Nieuws

1 feb 2022, 09:49

Het afzeggen van Adeles concertreeks in Caesar's Palace in Las Vegas kon nog weleens een heel vervelend staartje krijgen voor de evenementenlocatie. Mocht de Britse zangeres besluiten om haar concerten helemaal niet meer door te laten gaan, ook niet op een later tijdstip, dan kost dat Caesar's Palace ruim 130 miljoen euro. Dit meldt ITV showbizz-correspondent Ross King.

"Meerdere bronnen uit Las Vegas hebben me verteld dat de mensen bij Caesar's Palace echt in de rats zitten omdat ze op een miljoenenverlies afstevenen. Het is hen er dan ook aan gelegen om de shows later dit jaar te laten plaatsvinden, maar vooralsnog zijn ze daar niet zeker van. En dat komt omdat er meerdere redenen zijn voor het afzeggen van de concerten. Adele gooit het op het coronavirus en dat haar team er niet klaar voor is, anderen zeggen dat ze relatieproblemen heeft en dat dat de reden is van het lastminute cancellen. Hoe dan ook: Caesar's zit met een groot probleem," aldus King.

Adeles shows hadden op 21 januari moeten beginnen, maar via een videoboodschap op sociale media liet de zangeres haar fans een dag van tevoren huilend weten dat haar concertreeks niet door zou gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.