Terug

Volg Shownieuws

'Adele gaat zes ton per concert verdienen in Las Vegas'

Nieuws

18 jan 2022, 09:14

Adele loopt volgens de Britse krant The Sun flink binnen met haar concertreeks in Las Vegas die dit weekend begint. De zangeres zou een kleine 600.000 euro per avond gaan verdienen aan Weekends with Adele.

De Go Easy on Me-zangeres kondigde vorig jaar haar 'residency' aan in The Colosseum, de concertzaal van hotel Caesars Palace. Ze treedt tot half april op vrijdag en zaterdag op in Vegas. Kaartjes kosten tussen de 500 en 20.000 dollar (440 - 17.500 euro). The Colosseum biedt plek aan zo'n 4200 gasten.

Naast de riante vergoeding voor de concerten zou Adele ook flink in de watten worden gelegd door Caesars Palace. Zo zou er tot half april een suite voor haar zijn gereserveerd die normaal ruim 26.000 euro per nacht kost en heeft ze de beschikking over een butler, assistent, chauffeur en beveiliger. Ook mogen de zangeres en al haar gasten volgens The Sun de komende maanden gratis eten en drinken in het resort.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.