Terug

Volg Shownieuws

Aflevering Hello Goodbye raakt kijkers meer dan ooit

Aflevering Hello Goodbye raakt kijkers meer dan ooit

Nieuws

26 okt 2021, 21:13

Het nieuwe seizoen van Hello Goobye is dinsdagavond weer van start gegaan. En ondanks het feit dat het programma al jaren op de buis is, raakt het de kijkers nu meer dan ooit.

Op het vliegveld maakt presentator Joris Linssen een praatje met twee Afghaanse broers. Hun familie is meegekomen met de laatste evacuatievlucht uit hun geboorteland. Een aangrijpend verhaal, maar ook alleen de beelden van Joris op Schiphol emotioneert de kijker. "Nu reizen niet meer vanzelfsprekend is, raakt het me nog meer", schrijft een kijker en iemand anders laat op Twitter weten: "Lekker potje janken."

The Masked Singer

Joris is natuurlijk de ster van Hello Goodbye, maar vorig jaar deed hij nog mee aan The Masked Singer waar begin deze maand brand uitbrak (zie video hieronder). Onlangs onthulde hij dat er grote paniek uitbrak toen het bij hem bijna helemaal misging tijdens zijn allereerste optreden: "De makers schrokken zich rot. Door mijn gehups als Lama vloog het hoofdmasker er bijna af. Dat zat niet goed bevestigd, bleek later. Mijn Lama-voetjes zijn later ook anti-slip gemaakt omdat ik tijdens dat nogal hectische optreden meerdere keren bijna uitgleed."

Brand in studio The Masked Singer tijdens repetities
1:18
Brand in studio The Masked Singer tijdens repetities

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.